Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boken inneholder rawfood-oppskrifter til alle måltider - frokost, lunsj, middag, søte fristelser og festmat. Oppskriftene inneholder hverken kjøtt, hvitt sukker, gluten, soya eller melk. Maten skal heller ikke varmes opp over 45 grader. Idéen bak oppskriftene er å sørge for næring og energi i små mengder mat, slik at kroppen ikke får unødvendig mye å fordøye. I tillegg skal de inneholde en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Tiril Refsum driver kafeen Oslo Raw. Dette er hennes første bok. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001221pam 22002291 4500
*00114838
*008 a 00nob 2
*015 $a0528514$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-50687-9$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.563$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dR
*100 0$aRefsum, Tiril$d1991-$jn.
*24510$aRågodt$cTiril Refsum ; foto & styling: Line Dammen
*260 $aOslo$bGyldendal$c2018
*300 $a293 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aDenne boken inneholder rawfood-oppskrifter til alle måltider - frokost, lunsj, middag, søte fristelser og festmat. Oppskriftene inneholder hverken kjøtt, hvitt sukker, gluten, soya eller melk. Maten skal heller ikke varmes opp over 45 grader. Idéen bak oppskriftene er å sørge for næring og energi i små mengder mat, slik at kroppen ikke får unødvendig mye å fordøye. I tillegg skal de inneholde en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Tiril Refsum driver kafeen Oslo Raw. Dette er hennes første bok. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aRaw food$0matlaging$1641.563$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aDammen, Line$efotogr.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening